Nieuws

Bestuurder met gestolen kenteken loopt tegen de lamp

De man werd aangehouden en bekende schuld.
Een automobilist in Hedel is vrijdagavond betrapt op de diefstal van twee kentekenplaten. De politie hield hem op de Middelingenseweg in Hedel staande voor een controle en ontdekte dat het kenteken niet matchte met het voertuig van de man. © Pixabay
HEDEL - Een automobilist in Hedel is vrijdagavond betrapt op de diefstal van twee kentekenplaten. De politie hield hem op de Middelingenseweg in Hedel staande voor een controle en ontdekte dat het kenteken niet matchte met het voertuig van de man.
De bestuurder reageerde aanvankelijk kalm en zei dat het allemaal wel meeviel. Daarna overhandigde hij bibberend zijn rijbewijs. De agenten doorzochten daarna de auto en vonden de originele kentekenplaten op de achterbank.
Geconfronteerd met dat probleem bekende de man schuld. Hij had de platen twee dagen eerder in Hedel van een willekeurige Peugeot gehaald en op zijn eigen Volkswagen Polo bevestigd. 
De man is aangehouden en overgebracht naar Tiel, waar hij is vastgezet. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!