Nieuws

Nestje kittens gered uit brandende loods in Angerlo

De brand in de loods in Angerlo.
In een loods achter een woning aan de Kleine Veldstraat in Angerlo woedde vrijdagavond een grote brand. De brandweer arriveerde met meerdere voertuigen om de vlammen te doven. Daarbij werd ook een deel van het dak gesloopt. © Persbureau Heitink
ANGERLO - In een loods achter een woning aan de Kleine Veldstraat in Angerlo woedde vrijdagavond een grote brand. De brandweer arriveerde met meerdere voertuigen om de vlammen te doven. Daarbij werd ook een deel van het dak gesloopt.
De brandweer laat weten dat er een nestje kittens uit de schuur is gered. De diertjes worden opgevangen door de eigenaar.
De zolder van de schuur wordt verder leeggehaald. Volgens een videocorrespondent ligt in de loods een hoeveelheid stro opgeslagen en stond er ook een auto.

Veel rook

De brand begon als een middelgrote brand, maar daarna werd opgeschaald. Brandweerlieden sloten de weg af voor verkeer. De brand zorgde voor rook die in de wijde omgeving te zien was. 
De bewoner ademde rook in toen hij de loods inging. Voor hem werd een ambulance opgeroepen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!