Nieuws

Man zwaargewond bij ongeval op rotonde Barneveld

Bij een eenzijdig ongeluk op de Harselaarseweg in Barneveld zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt. De auto vloog na een rotonde uit de bocht en kwam ondersteboven terecht in een naastgelegen sloot. © Damian Ruitenga / News United
BARNEVELD - Bij een eenzijdig ongeluk op de Harselaarseweg in Barneveld zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt. De auto vloog na een rotonde uit de bocht en kwam ondersteboven terecht in een naastgelegen sloot.
Ooggetuigen van het ongeluk gaven aan dat de bestuurder met hoge snelheid reed. De politie kon dit niet bevestigen. Na de rotonde verloor de bestuurder de macht over het stuur en raakte de auto van de weg.
Brandweer, politie en een ambulance kwamen ter plaatse. De bestuurder is zwaargewond uit de auto gehaald en naar het ziekenhuis vervoerd. Een bijrijder kon op eigen kracht uit het voertuig komen, maar raakte eveneens gewond.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!