Nieuws

Vet voor transfervrij vertrek bij De Graafschap

Javier Vet staat voor een transfervrij vertrek bij De Graafschap. Hoewel in april een akkoord werd bereikt over een nieuw tweejarig contract is die verbintenis door het mislopen van promotie niet ingegaan. © REGIO8
DOETINCHEM - Javier Vet staat voor een transfervrij vertrek bij De Graafschap. Hoewel in april een akkoord werd bereikt over een nieuw tweejarig contract is die verbintenis door het mislopen van promotie niet ingegaan.
De 26-jarige middenvelder zou voor twee jaar bijtekenen, mocht de voetbalclub uit Doetinchem in de eredivisie uitkomen. Nu De Graafschap naast promotie lijkt te grijpen, is de nieuwe verbintenis van Vet niet ingegaan. Aangezien zijn originele contract deze zomer afliep, is de middenvelder vrij om bij een andere club te tekenen. Hij heeft bij de club aangegeven dat hij openstaat voor een vertrek.
Vet speelt sinds de zomer van 2018 voor De Graafschap, dat hem destijds overnam van Almere City. Zowel in de eredivisie als afgelopen seizoen in de eerste divisie was hij een belangrijke kracht in Doetinchem.