Vitesse legt Patrick Vroegh langer vast

ARNHEM - Patrick Vroegh blijft langer bij Vitesse. Hij heeft een driejarig contract getekend bij de Arnhemse club.

De 20-jarige middenvelder uit Herwijnen komt sinds 2015 uit voor Vitesse en debuteerde afgelopen seizoen in het eerste elftal in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo (0-4). De club wil hem graag behouden.

'Ze willen de jeugd een kans geven, daar spreekt veel vertrouwen uit richting mij ook. Dat doet mij goed en ik wil het graag waarmaken hier in Arnhem. Ik heb al een aantal minuten mogen maken. Het volgende doel is iedere week in de basiself staan', zei hij eerder deze week. 'De club heeft meerdere keren het vertrouwen in mij uitgesproken. Dat vertrouwen wil ik waar gaan maken op het veld. Mijn harde werken is beloond met een nieuw contract. Ik kan niet wachten om weer in GelreDome te schitteren', kijkt Vroegh vooruit.

'Patrick kan ver komen'

Technisch directeur Johannes Spors is verheugd met het nieuwe contract voor Vroegh. 'Patrick bezit alle kwaliteiten om ver te komen. Het is belangrijk dat hij hard blijft werken om elke dag nog beter te worden. Wij zijn er trots op dat Patrick de komende jaren Vitessenaar blijft.'

Zie ook: 'De trots van Herwijnen' is vrijwel rond met Vitesse

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: