Nieuws

Auto met kogels doorboord, politie zoekt getuigen

Auto beschoten, politie zoekt getuigen.
De politie zoekt getuigen van een autobeschieting in Arnhem. Het incident vond plaats in de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 april. Een auto die geparkeerd stond aan de Limburgsingel werd omstreeks 03.05 uur met kogels doorboord. © Instagramaccount Wijkagent Malburgen West
ARNHEM - De politie zoekt getuigen van een autobeschieting in Arnhem. Het incident vond plaats in de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 april. Een auto die geparkeerd stond aan de Limburgsingel werd omstreeks 03.05 uur met kogels doorboord.
Er raakte niemand gewond. Maar de politie wil graag weten wie de schutter is en vraagt getuigen zich daarom alsnog te melden. 

Eerste beeld

Agenten hebben in de omgeving buurtonderzoek gedaan, getuigen gehoord en diverse camerabeelden bekeken. Dat levert een eerste beeld op van wat er is gebeurd.
De verdachte komt 's nachts aanlopen over de Serooskerkewal, via de Meliskerkestraat, de Limburgsingel in. De persoon loopt vervolgens terug langs een rij woningen en schiet verschillende keren op de auto die voor een woning geparkeerd staat. De verdachte loopt vervolgens dezelfde route weer weg. 
De informatie tot nu toe is niet genoeg om de zaak op te lossen. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!