LIVESTREAM | Wild spotten op de Veluwe

RHEDEN - Edelherten, reeën, wilde zwijnen: welke dieren streep jij af van je lijstje? Vanaf vandaag kan je via het YouTube-kanaal van BuitenGewoon live meekijken in het bos van Nationaal Park Veluwezoom.

In samenwerking met Buitenplaats Beekhuizen heeft BuitenGewoon een camera geplaatst op rustige plek waar edelherten, reeën en wilde zwijnen hun voedsel bij elkaar zoeken. 'Overdag krijgen we vooral bezoek van reeën, in de ochtend en vroege avond komen hier ook wilde zwijnen', vertelt parkmanager Bas Rosier. 

Maar door de rust op en rondom het terrein lijkt het schema van de zwijnen wat te veranderen. 'Afgelopen week hebben we ze ook op klaarlichte dag gezien, rond een uur of twee. Twee grote wilde zwijnen en vijf kleintjes.'

Ook genieten van het wild op de Veluwezoom? Kijk mee via de onderstaande livestream:

Abonneer je (gratis!) op het YouTube-kanaal van BuitenGewoon om op de hoogte te blijven van nieuwe livestreams, mooie beelden uit de TV uitzendingen van BuitenGewoon, leuke DIY-video's en interessante vlogs.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: