CORONA | De belangrijkste cijfers op een rij

ARNHEM - Het coronavirus grijpt al maanden om zich heen, ook in onze provincie. Het RIVM komt elke dinsdag met nieuwe cijfers.

Aantal inwoners per gemeente opgenomen in het ziekenhuis

In deze kaart zie je hoeveel inwoners van een gemeente (per 100.000 inwoners) in Gelderland in totaal zijn opgenomen in het ziekenhuis. Door op de kaart te klikken, verschijnen ook de cijfers over het aantal overledenen, opgenomen ziekenhuispatiënten en bekende besmettingen per gemeente. 

Selecteer hieronder jouw gemeente om het verloop van de cijfers te zien.

Voor blinden en slechtzienden: klik hier voor een overzicht per gemeente in een tabel.

Aantal geregistreerde besmettingen, ziekenhuisopnames en overledenen in Gelderland

In deze grafiek zie je per week hoeveel nieuwe geregistreerde besmettingen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen er in Gelderland zijn bijgekomen.

Aantal geregistreerde besmettingen in Nederland

In deze grafiek zie je hoeveel geregistreerde besmettingen met het coronavirus in Nederland er per week bijkomen. Linksboven de grafiek kun je ook zien hoe het aantal geregistreerde besmettingen zich ontwikkelt. 

Aantal mensen overleden in Nederland

In deze grafiek zie je hoeveel mensen er per week zijn overleden aan het coronavirus in Nederland. Linksboven de grafiek kun je ook zien hoe het aantal doden in Nederland zich ontwikkelt. 

Aantal ziekenhuisopnames in Nederland

in deze grafiek zie je hoeveel mensen er in Nederland per week worden opgenomen in het ziekenhuis. Linksboven de grafiek kun je ook op de ontwikkeling sinds de eerste opname in het ziekenhuis klikken.

Klik hier voor al het nieuws over het coronavirus in Gelderland.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Corona Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: