Nieuws

Man (33) opgepakt na bosbrand in Rozendaal

De verdachte wordt aangehouden in Rozendaal.
De politie heeft kort na een kleine bosbrand in Rozendaal een verdachte aangehouden. Bij de brand ging donderdag een gebied van zo'n 100 vierkante meter verloren. © Roland Heitink/Persbureau Heitink
ROZENDAAL - De politie heeft kort na een kleine bosbrand in Rozendaal een verdachte aangehouden. Bij de brand ging donderdag een gebied van zo'n 100 vierkante meter verloren.
Het vuur werd rond 14.00 uur opgemerkt aan de Kleiberglaan, vlak bij scholengemeenschap Het Rhedens. De brandweer rukte met groot materiaal uit en kon het vuur snel doven, waardoor de schade beperkt bleef.
De tekst gaat verder na de foto:
De brandweer blust het vuur in Rozendaal.
De politie heeft kort na een kleine bosbrand in Rozendaal een verdachte aangehouden. Bij de brand ging donderdag een gebied van zo'n 100 vierkante meter verloren. © Martin Slijper
De politie zette meteen een zoekactie op touw, omdat niet kon worden uitgesloten dat de brand was aangestoken. Uiteindelijk werd op de Beekhuizenseweg een 33-jarige man uit Velp aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de brand, meldt een woordvoerder van de politie.
De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en zal worden verhoord.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!