Nieuws

Ondanks aanhouding toch weer autobrand in Arnhem

In Arnhem is in de nacht van zondag op maandag opnieuw een auto uitgebrand. Dit keer was het raak in de wijk Rijkerswoerd. © Roland Heitink / Persbureau Heitink
ARNHEM - In Arnhem is in de nacht van zondag op maandag opnieuw een auto uitgebrand. Dit keer was het raak in de wijk Rijkerswoerd.
Afgelopen zaterdag hield de politie nog een 39-jarige man aan die wordt verdacht van meerdere brandstichtingen in Arnhem. In een week tijd gingen zeventien voertuigen in vlammen op, waaronder auto's en bestelbussen. Die branden vonden vooral plaats in Klarendal en Presikhaaf, in het noorden van de stad.
De nieuwste brand werd 01.30 uur gemeld op de Simon Vestdijksingel in Arnhem-Zuid. Toen de brandweer arriveerde stond de BMW al in lichterlaaie.

ME ingezet

De politie zocht na de brand in de omgeving naar een mogelijke brandstichter, meldt een correspondent. Zo heeft de ME onder meer een naastgelegen park doorzocht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!