Nieuws

Ook in Winterswijk feest met jongeren gestopt

Foto van de harddrugs in Winterswijk /
Na Arnhem is zondagochtend ook een feest met meerdere jongeren gestopt in Winterswijk. Volgens de politie was er een verjaardag aan de gang met acht personen in een kleine woonruimte. Twee feestgangers zijn aangehouden. © Wijkagent Wim Beernink
WINTERSWIJK - Na Arnhem is zondagochtend ook een feest met meerdere jongeren gestopt in Winterswijk. Volgens de politie was er een verjaardag aan de gang met acht personen in een kleine woonruimte. Twee feestgangers zijn aangehouden.
Wijkagent Wim Beernink maakte een einde aan het feest in een woning aan de Kleine Parallelweg. In de woonkamer van zestien vierkante meter waren acht feestvierders aanwezig. Dat mag niet vanwege de coronamaatregelen.
De aanwezigheid van acht personen was niet het enige probleem voor de 21-jarige hoofdbewoner. De politie stuitte ook op een hoeveelheid harddrugs. De bewoner is, net als een 28-jarige bezoeker, aangehouden.

Groot feest Arnhem stopgezet

In Arnhem heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag ook een feest stilgelegd. De tientallen feestgangers en dj zijn niet beboet maar kregen na overleg met de gemeente een waarschuwing.
De hoofdbewoner heeft wel een proces verbaal gekregen. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!