Nieuws

Mannen opgepakt wegens oorlogstuig in 'mini-museum' Terborg

De politie heeft in Terborg twee mensen aangehouden, nadat in een woning aan de Industrieweg wapentuig was gevonden. De twee vielen door de mand door een advertentie op internet. © News United / 112Achterhoek nieuws
TERBORG - De politie heeft in Terborg twee mensen aangehouden, nadat in een woning aan de Industrieweg wapentuig was gevonden. De twee vielen door de mand door een advertentie op internet.
In de advertentie werden patroonhouders aangeboden. Daarom namen agenten donderdag een kijkje in de woning. Daar troffen zij wapens en onderdelen van wapens aan. Volgens de politie bood het huis onderdak aan een soort mini-museum over wapens. In de woning lagen zelfs granaten, meldt een fotocorrespondent. 
De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) moest eraan te pas komen om te bekijken of alles veilig was. De politie onderzoekt de in beslag genomen wapens. De twee mannen zitten nog steeds vast.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!