Nieuws

Ondanks extra politie-inzet: camper in Arnhem in vlammen op

Een camper op de Dr. J.C. Hartogslaan in Arnhem is in de nacht van maandag op dinsdag in brand gestoken. De brand is al de zestiende in een periode van iets meer dan een week. Maandag nog kondigden politie, justitie en de gemeente aan meer mensen in te zetten om de dader(s) te pakken. © Persbureau Heitink
ARNHEM - Een camper op de Dr. J.C. Hartogslaan in Arnhem is in de nacht van maandag op dinsdag in brand gestoken. De brand is al de zestiende in een periode van iets meer dan een week. Maandag nog kondigden politie, justitie en de gemeente aan meer mensen in te zetten om de dader(s) te pakken.
Die extra inzet kon niet voorkomen dat het in de nachtelijke uren weer misging. De nacht startte met een containerbrand voor een woning in de Noord-Peterstraat. De brandweer wist de vlammen te doven en hield ook de woning uit voorzorg nat.
Zo'n twintig minuten later volgde de camperbrand. De voorkant van het voertuig was in brand gestoken. De brand werd vlot ontdekt, maar de camper was alsnog niet te redden. 
Ondanks extra politie-inzet: camper in Arnhem in vlammen op
Zie ook: 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!