Nieuws

Vrouw (39) omgebracht in Beneden-Leeuwen, politie houdt verdachte aan

Een 39-jarige vrouw uit Beneden-Leeuwen is door een misdrijf om het leven gekomen. Een 41-jarige man, uit dezelfde plaats, is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood, meldt de politie maandag. © Waldie Rutten/112Nieuwsgroep
BENEDEN-LEEUWEN - Een 39-jarige vrouw uit Beneden-Leeuwen is door een misdrijf om het leven gekomen. Een 41-jarige man, uit dezelfde plaats, is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood, meldt de politie maandag.
De politie doet op dit moment grootschalig onderzoek bij een woning aan Het Ambacht. Donderdagavond werden hulpdiensten opgeroepen voor een reanimatie in de woning, maar toen zij arriveerden was de vrouw al overleden. Onderzoek wees toen al op een misdrijf.
Tekst gaat verder na de video:
Vrouw (39) omgebracht in Beneden-Leeuwen, politie houdt verdachte aan

Groot onderzoek

De 41-jarige verdachte werd zondagavond door de politie aangehouden. Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) op de zaak gezet.
De recherche doet momenteel onderzoek in en rond de woning, waar het slachtoffer is aangetroffen. Daarnaast gaan politiemedewerkers in gesprek met mensen uit haar omgeving. De politie zoekt mensen die voor het drama contact met de bewoners hebben gehad.
Het is nog onduidelijk wat de relatie tussen het slachtoffer en de verdachte is.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!