Nieuws

Wat vind jij: Vieren we Pasen dit jaar thuis?

'Ik doe een beroep op iedereen om Pasen thuis te vieren.' Die woorden sprak premier Mark Rutte tijdens de persconferentie op 7 april. Ga jij gehoor geven aan die dringende oproep? Laat het ons weten en stem. © Pixabay
'Ik doe een beroep op iedereen om Pasen thuis te vieren.' Die woorden sprak premier Mark Rutte tijdens de persconferentie op 7 april. Ga jij gehoor geven aan die dringende oproep? Laat het ons weten en stem.
De drie Veiligheidsregio's in onze provincie willen tijdens Pasen geen drukte op toeristische plekken uit vrees dat het coronavirus zich door dagjesmensen kan verspreiden. In Gelderland zijn dit weekend dan ook tal van wegen afgesloten.
Buiten die maatregelen om is het natuurlijk de vraag of mensen écht thuis blijven of toch even familie opzoeken. We zijn benieuwd naar jouw mening.
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!