Wat vind jij: Ik blijf gewoon contributie aan mijn club of vereniging betalen

Wel contributie betalen, maar niet kunnen sporten of muziek maken bij de fanfare. Verenigingen en clubs hebben het zwaar tijdens de coronacrisis. Blijf jij clubs en verenigingen steunen? Laat het ons weten en stem.

Sportclubs, dansscholen, muziekverenigingen en alle andere denkbare clubs of verenigingen kunnen niet bieden wat hen normaal gesproken wel lukt.

Er worden creatieve manier gezocht om deze tijden door te komen. Repeteren in een video-call met het harmonieorkest of een hometrainer van de sportschool in de woonkamer bijvoorbeeld. Hoe lang duurt het voordat we weer op een normale manier gebruik kunnen maken van de faciliteiten van onze clubs? Dat weet niet niemand. Hoe lang blijven we ze dan steunen? We zijn benieuwd naar jouw mening.

 

Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Corona Wat vind jij Nieuws
Deel dit artikel: