Duik in de wereld van de Gelderse 'keet' in een marathonuitzending

De keet, een plek waar Achterhoekse jongeren samenkomen. Iedereen kent het bestaan, maar waar zitten ze? Is het legaal? De keet kampt met een imagoprobleem en wordt doorgaans geassocieerd met overlast en drankgebruik. De serie KEET! stapt met open vizier verschillende keten binnen.

De serie was in 2017 te zien op TV Gelderland. Woensdagmiddag kan je genieten van alle afleveringen in een speciale marathon. Omroep Gelderland zendt elke middag herhalingen uit, om zo vermaak te bieden tijdens de coronamaatregelen.

De serie KEET! ging naar zes verschillende keten in de provincie. Wat werd er aangetroffen? Op de eerste plaats bijzondere locaties. Stacaravans op mesthopen, mini-chalets achter de koeienstal, ingerichte hooischuren.

Op de tweede plaats hechte vriendengroepen. Kameraadschap die verder gaat dan een gezellig avondje. Die wordt bepaald door binding met de streek en zorg voor elkaar.

Hoe laat?

Tussen 14.00 en 17.00 uur zie je alle afleveringen van KEET! Keten in Lintelo, Barlo, de Haart, IJzerlo, Aalten en Vragender komen aan bod. De serie werd eerder uitgezonden van in juni en juli 2017.

Bekijk hier alle afleveringen terug in Uitzending Gemist.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: