Nieuws

Ongewenst bezoek in gezondheidscentrum in Nijkerk

De politie in Nijkerk wil graag weten wie deze twee mannen zijn die een bezoek brachten aan een gezondheidscentrum aan de Oranjelaan in Nijkerk. Dat was op donderdag 13 februari rond 18.10 uur. © politie/Bureau GLD
NIJKERK - De politie in Nijkerk wil graag weten wie deze twee mannen zijn die een bezoek brachten aan een gezondheidscentrum aan de Oranjelaan in Nijkerk. Dat was op donderdag 13 februari rond 18.10 uur.
Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.
Ongewenst bezoek in gezondheidscentrum in Nijkerk
Het lijkt er op alsof de mannen via de wenteltrap naar boven willen, maar dan draaien ze zich om en lopen een gang in.
Iets later komen ze terug en lopen ze naar een kraampje toe. Een van de mannen loopt naar een deur, de andere houdt de wacht. Plots komt er een man binnenlopen. Hierdoor ziet het duo zich genoodzaakt het gebouw te verlaten.
Wie zijn deze twee mannen? Bel de gratis tiplijn van de politie op 0800-6070 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem als je jouw tip wilt doorgeven zonder jouw gegevens achter te laten. Vermeld het zaaknummer 2020070466. Je mag ook op politie.nl jouw informatie delen middels dit tipformulier.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!