Wat vind jij: Motorrijders en wielrenners moeten vanwege corona niet op toeristische plekken en dijken komen

Afgelopen weekend veroorzaakten groepen motorrijders en wielrenners op allerlei plekken overlast. Wat vind jij, moeten zij vanwege de coronacrisis wegblijven van toeristische plekken en dijken? Laat het ons weten en stem.

Voetgangers en recreatieve fietsers kwamen volgens de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls, voorzitter van alle veiligheidsregio’s, dit weekend in de verdrukking. 'Zij konden geen kant meer op en konden hierdoor geen anderhalve meter afstand houden.'

Toeristische plekken en kleine landweggetjes kunnen komend weekeinde afgesloten worden voor motorrijders en wielerclubs. Dit hebben de veiligheidsregio's maandag afgesproken in Utrecht. Dit om wandelaars de kans te geven het komende paasweekeinde van het mooie weer te genieten. 

Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Wat vind jij Nieuws
Deel dit artikel: