Nieuws

Vierdaagse betaalt voorlopig geen inschrijfgeld terug

NIJMEGEN - De organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse betaalt voorlopig geen inschrijfgeld terug aan lopers die afzien van hun deelname in 2020. Daartoe is besloten omdat een besluit over eventuele afgelasting in verband met de uitbraak van de coronacrisis nog weken zal gaan duren. De organisatie wil daarover uiterlijk eind april de knoop doorhakken, aldus een woordvoerster woensdag.
De inschrijving voor de 104e editie van het internationale wandelevenement sloot vrijdag. Volgens het reglement hebben wandelaars die zich aanmeldden daarna nog twee weken de tijd om zich te bedenken. In die tijd kunnen ze annuleren en dan krijgen ze de 100 euro inschrijfgeld terug.
'Als we moeten afgelasten zullen we de pijn met zijn allen moeten dragen en de lasten naar redelijkheid en billijkheid moeten delen. We zullen een deel van het inschrijfgeld dan retourneren, maar ook een deel niet", aldus het Vierdaagsebestuur. Hoe die verdeling precies uitvalt, wordt uitgezocht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!