Nieuws

Verdachte familiedrama Hengelo blijft in de gevangenis

De 27-jarige man uit Hengelo die wordt verdacht van de moord op zijn ouders blijft in voorlopige hechtenis. Dat heeft de rechtbank in Arnhem dinsdag bepaald. © Persbureau Hetink
HENGELO - De 27-jarige man uit Hengelo die wordt verdacht van de moord op zijn ouders blijft in voorlopige hechtenis. Dat heeft de rechtbank in Arnhem dinsdag bepaald.
De man zou zijn ouders in oktober vorig jaar met een hamer of moker en een zaag hebben vermoord. Hij werd in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem aangehouden, nadat de lichamen van zijn ouders waren gevonden in hun woning aan de Julianalaan in Hengelo.
De advocaat van de man heeft volgens de rechtbank geen verzoek ingediend om de voorlopige hechtenis op te heffen of te schorsen. 

Psychiatrisch onderzoek

De verdachte is eind vorig jaar overgebracht naar het Pieter Baan Centrum voor psychiatrisch onderzoek. Omdat het rapport nog niet klaar, blijft hij vastzitten.
De verdere behandeling van de zaak staat vooralsnog voor 23 juni op de agenda.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!