Nieuws

Auto op kop bij Velperbroek, bestelbusbestuurder aangehouden

Op het Velperbroekcircuit is zaterdagavond na een ongeluk een personenauto op zijn kop gevonden met een inzittende. Die zat niet bekneld, maar moest wel naar het ziekenhuis. Een bestuurder van een grijze bestelbus die bij het ongeluk betrokken zou zijn, is aangehouden wegens rijden onder invloed. © Persbureau Heitink
VELP - Op het Velperbroekcircuit is zaterdagavond na een ongeluk een personenauto op zijn kop gevonden met een inzittende. Die zat niet bekneld, maar moest wel naar het ziekenhuis. Een bestuurder van een grijze bestelbus die bij het ongeluk betrokken zou zijn, is aangehouden wegens rijden onder invloed.
Hulpdiensten vonden de auto met de inzittende rond half twaalf op de verbindingsweg van het Velperbroekcircuit naar de A12 richting Duiven, Zevenaar en de Duitse grens. 
Het is onduidelijk hoe het ongeluk is gebeurd. De verbindingsweg bleef een tijd afgesloten. Hoe het met de inzittende gaat is niet bekend.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!