Nieuws

Apeldoorn opent mailbox voor reacties sluiting Hoenderloo Groep

Wie zijn gedachten of zienswijzen over de sluiting van De Hoenderloo Groep wil delen, kan dat doen op een speciaal daarvoor ingesteld e-mailadres van de gemeente Apeldoorn. Het mailadres is een noodoplossing, omdat de geplande inspreekavond op het stadhuis niet door kon gaan. © Omroep Gelderland
APELDOORN - Wie zijn gedachten of zienswijzen over de sluiting van De Hoenderloo Groep wil delen, kan dat doen op een speciaal daarvoor ingesteld e-mailadres van de gemeente Apeldoorn. Het mailadres is een noodoplossing, omdat de geplande inspreekavond op het stadhuis niet door kon gaan.
Omdat de Apeldoornse raad wil weten wat leeft onder betrokkenen en wat de gevolgen van de sluiting van de locatie voor mensen kunnen zijn, is besloten het e-mailadres dhg@apeldoorn.nl te openen. 
Tot 22 april kunnen mensen hier hun reactie naartoe sturen, in welke vorm dan ook. Een filmpje is ook mogelijk, geeft de gemeente aan, maar wie dat wil kan ook een brief schrijven. 
De raadsfracties zeggen uit te kijken naar alle reacties. Zodra de gelegenheid zich weer aandient, wordt er in het openbaar opnieuw gesproken over De Hoenderloo Groep.