Wat vind jij: Ik vind het geen probleem om mij aan de regels in de supermarkt te houden

ARNHEM - Een bezoekje aan de supermarkt is sinds een week niet meer hetzelfde. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mag er nog maar een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd in een winkel zijn. Wie in de winkel is, moet zich bovendien aan strikte regels houden. Maar wat vinden we daarvan?

Beveiligers bij de deur, een maximum aantal karretjes zodat het klantenaantal niet overschreden kan worden, het zijn twee van de maatregelen die ervoor moeten zorgen dat het in de winkel niet té druk wordt. Zo kunnen we prima anderhalve meter afstand blijven houden en elkaar dus niet besmetten. Dit is op dit moment de realiteit en dat zal voorlopig ook nog wel even zo blijven. Maar hoe ervaren we dit? 

We zijn benieuwd hoe de Gelderlanders met deze regels omgaan. Laat het ons weten en stem!

Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Wat vind jij Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: