Nieuws

Agent vindt 600.000 euro in plastic zak

Een agent van de Politie Arnhem heeft donderdag aan het einde van de dag een plastic zak met dikke stapels nepbankbiljetten aangetroffen aan de rand van de stad. Na een melding van een boswachter nam de agent poolshoogte en trof hij de zak aan. Daarin zat om en nabij de 600.000 euro aan vals geld. © Wijkagent Sonsbeekkwartier / Instagram
ARNHEM - Een agent van de Politie Arnhem heeft donderdag aan het einde van de dag een plastic zak met dikke stapels nepbankbiljetten aangetroffen aan de rand van de stad. Na een melding van een boswachter nam de agent poolshoogte en trof hij de zak aan. Daarin zat om en nabij de 600.000 euro aan vals geld.
De zak met geld lag begraven onder een boom, laat de wijkagent van het Sonsbeekkwartier weten. Wie de tas met geld heeft achtergelaten is onduidelijk. Na enig onderzoek bleek dat de indrukwekkende voorraad geld 'duidelijk nep'. De politie gooit de biljetten dan ook weg, zodra het onderzoek is afgerond. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!