Even geen corona: dít gebeurde er donderdag ook in Gelderland

ARNHEM - Het coronavirus beheerst het nieuws. Maar er gebeurt natuurlijk nog veel meer in Gelderland. Wij zetten ook vandaag een aantal berichten voor je op een rij die niets te maken hebben met het virus.

VIDEO | Wolf wandelt tussen de fruitbomen in Buurmalsen

In Buurmalsen is vanochtend een wolf gezien die rustig tussen de fruitbomen wandelt. Het wolvenmeldpunt bevestigt dat het inderdaad om een wolf gaat.

Bekijk hier de beelden van de wolf.

Aanbieding kersenbonbons levert slingerende bestuurder boete op

Foto: Wikimedia Commons

Wie te diep in het glaasje kijkt en tóch achter het stuur kruipt en gepakt wordt, moet dat bekopen met een boete. De politie Arnhem-Zuid trof afgelopen nacht echter een man aan die te diep in een doos kersenbonbons had gekeken.

Weten hoe dit zit? Lees dan verder.

Rellende jongeren in Ede gaan vrijuit

Foto: Omroep Gelderland

De rellende jongeren die afgelopen oud en nieuw zorgden voor zware vernielingen in Ede, gaan vrijuit. De politie meldt donderdag dat grondig onderzoek niet heeft geleid tot concrete verdachten. Omdat er geen verdere aanknopingspunten meer zijn, stopt het onderzoek nu.

Lees hier het hele verhaal.

Arnhemse milieuzone verder uitgebreid, ook oude bestelauto's niet meer welkom

Foto: Omroep Gelderland

Arnhem gaat de milieuzone voor dieselvoertuigen verder uitbreiden. Vanaf 29 oktober zijn naast vrachtauto's en personenauto's ook bestelwagens van voor 2005 niet meer welkom in het stadscentrum.

Lees alles hier.

 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: