Dieven aan de haal met gasflessen

NIJKERK - In Nijkerk worden gasflessen gestolen. En de schade voor de ondernemer is groot.

De diefstal vindt plaats op een bedrijventerrein aan de Marconistraat in Nijkerk. Het is zaterdagavond 4 januari, kort na 19.30 uur.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

Twee mannen stappen uit een wagen en lopen langs een van de gebouwen waar camera’s hangen. Het duo klimt over een groot hek en komt zo op een terrein met veel gasflessen.

Ze zijn enige tijd in de weer met de gasflessen die ze stelen. Uiteindelijk rijden de twee in de auto weg.

De politie houdt er rekening mee dat de gasflessen te koop worden dan wel zijn aangeboden. Ze schat de waarde per gasfles op ongeveer 400 euro.

Donkere Peugeot 206

De auto waarmee de diefstal is gepleegd is vermoedelijk een donkerkleurige Peugeot 206, maar omdat het om zwart-witbeelden gaat weet de politie dat niet zeker.

Weet je wie deze personen zijn of heb je andere informatie die kan helpen deze diefstal op te lossen? De politie zit klaar voor jouw tips. 0800-6070, dat is de gratis tiplijn. Anoniem bellen naar Meld Misdaad Anoniem kan naar 0800-7000. Het zaaknummer is 2020007388. Maar je kunt eveneens gebruikmaken van dit online tipformulier van de politie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: