Inbrekers stelen dure koffiemachines uit showroom

ZEVENAAR - In Zevenaar verdwijnen bij een inbraak bij een bedrijf bijna tien koffiemachines. Dit gebeurt op dinsdag 25 februari, omstreeks 20.10 uur.

Een bewakingscamera registreert een auto. De bestuurder rijdt de parkeerplaats van het bedrijf aan het Hengelder in Zevenaar op. De bestuurder parkeert de auto pal voor de showroom. 

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

De inbrekers weten na het vernielen van glas het gebouw binnen te komen. Binnen enkele minuten weet een van hen de koffieautomaten los te krijgen en aan zijn compagnon te overhandigen.

Uiteindelijk nemen ze negen machines mee die samen tienduizenden euro’s waard zijn. 

Te koop voor weinig?

De politie wil graag weten wie de inbrekers zijn. Ze komt verder graag in contact met mensen aan wie een koffieapparaat van het merk Jura te koop is aangeboden, mogelijk tegen een veel lagere prijs dan de daadwerkelijke waarde van het apparaat.

De politie zit klaar op 0800-6070 om tips in ontvangst te nemen. Ook Meld Misdaad Anoniem is te bellen en wel op 0800-7000. Het zaaknummer is 2020088049. Verder is er dit digitale tipformulier op de website van de politie. 
 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: