Stuur hier je videoboodschap in voor opa en oma!

Hoe belangrijk is het om even te zeggen dat je aan iemand denkt? Zeker nu het niet meer vanzelfsprekend is om langs te gaan. Daarom kan je via Gelderland Helpt je eigen videoboodschap insturen in de rubriek: Groetjes Aan.

In Groetjes Aan kan jij de groetjes doen aan bijvoorbeeld opa en oma die in een verzorgingstehuis zitten en die je nu niet kan bezoeken, of wil je je oom en tante verrassen met een videoboodschap omdat ze binnenkort 50 jaar getrouwd zijn? Elke werkdag om 17.20 uur worden deze videoboodschappen uitgezonden in onze extra TV-uitzending over corona. Met dit initiatief willen we mensen een hart onder de riem steken in tijden van het corona-virus. 

Videoboodschap 

Wil jij een videoboodschap inspreken? Dat kan! Maak een videoboodschap op je mobiel (liggend filmen) en stuur het hieronder op! LET OP! Klik op het camera icoontje om je video up te loaden. Je kan je video ook sturen naar ons nummer:  06 - 220 543 52

Als je een videoboodschap uploadt ga je mee akkoord dat dit op televisie, radio of social media worden uitgezonden of gedeeld. Door de hoeveelheid aanmeldingen kunnen wij niet laten weten wanneer het wordt uitgezonden. Houd de uitzending in de gaten.

Het platform Gelderland helpt zet tv, radio en internet in om Gelderlanders elkaar vrijwillig te laten helpen. In tijden van het coronavirus zetten veel Gelderlanders zich in voor provinciegenoten. Elke werkdag om 17.20 uur worden er hulpvragen beantwoord in de Gelderland helpt Q&A. Of kijk op onze Facebookgroep Coronahulp Gelderland helpt voor initiatieven.

 

 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Instagram Gelderland Helpt Variafragment Nieuws
Deel dit artikel: