Clubgenoten terugkijken met Annemiek van Vleuten en Gerard van Velde

ARNHEM - Omroep Gelderland gaat vrijdag 27 maart tien bijzondere afleveringen van het sport-reünieprogramma 'Clubgenoten' uitzenden. In het programma worden bekende Gelderse sporters weer samengebracht met hun team waarmee ze ooit hun carrière begonnen.

Gelderse toppers als Annemiek van Vleuten, Guus Hiddink en Gerard van Velde krijgen portretten te zien van oud-ploeggenoten die na hun sporttijd iets heel anders zijn gaan doen. De eigen carrière van de hoofdrolspelers wordt belicht en iedere uitzending eindigt met een vrolijk weerzien met het team van toen. En soms blijken de bekende topsporters in hun verleden met een heel andere tak van sport te zijn begonnen.

Dit zijn de tien Gelderse toppers die vrijdag met hun clubgenoten te bewonderen zijn:

Annemiek van Vleuten (wielrennen), Edward Sturing (voetbal), Elvira Becks (turnen), Ben Spijkers (judo), Corine Dorland (mountainbike), Simon Tahamata (voetbal), Jacqueline de Ruiter & Marjo van Diermen (trampolinespringen), Gerard van Velde (schaatsen), Estavana Polman (handbal), en Guus Hiddink (voetbal).

Clubgenoten is uitgezonden van 2012 tot en met 2015, en werd gepresenteerd door respectievelijk Carrie ten Napel en Froukje Jansen.

Herhalingen Clubgenoten vrijdag 27 maart vanaf 12.00 uur bij Omroep Gelderland.

Kijk hier nog meer oude uitzendingen van Clubgenoten terug.  

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: