Vitesse start 'coronaplatform' om elkaar te helpen

ARNHEM - Vitesse start zijn eigen coronahulpplatform. Met 'Vitesse voor elkaar' wil de Arnhemse club eraan bijdragen zoveel mogelijk hulp aan elkaar te bieden in tijd van de coronacrisis.

Het platform werkt als een soort Marktplaats. Supporters en medewerkers die zich willen inzetten voor andere mensen of (zorg)organisaties kunnen een bericht plaatsen. Andersom kunnen organisaties ook oproepen plaatsen als ze hulp nodig hebben. 

Martijn de Wild, manager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Vitesse, vindt het belangrijk dat Vitesse als voetbalclub iets bijdraagt. 'De huidige coronacrisis beheerst op dit moment de hele wereld. Vitesse leeft intens mee met alle getroffenen, hun familieleden en iedereen die zich inzet om het virus te bestrijden. Daarnaast zijn onze gedachten uiteraard ook bij de kwetsbare doelgroepen die door het virus niet de mogelijkheid hebben om de deur uit te gaan of om bezoek te ontvangen', zegt hij.

'Als voetbalclub vinden we het belangrijk om bij te dragen aan onze samenleving. Dat doen wij normaal dagelijks via Vitesse Betrokken en wij vinden dat we er ook juist nu voor elkaar moeten zijn.'

Het platform is te vinden op de website www.vitessevoorelkaar.nl.

Zie ook: Vitesse laat ook alle buitenlandse spelers in Nederland

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: