Zorgtopper Jessica krijgt verwenpakket van collega's

Jeanne werkt samen met haar collega Jessica bij een verpleeghuis voor dementerende ouderen in Velp. Volgens Jeanne is Jessica een echte zorgtopper: 'Ze werkt normaal 32 uur per week maar door de coronacrisis pakt zij alle diensten erbij'.

In het verpleeghuis 't Jagthuis kan er per bewoner nog maar een familielid naar binnen. Dat betekent dat er veel taken die normaal de familie oppakt, zoals het spelen van een spelletje of samen een kopje koffie drinken, nu ook bij het zorgpersoneel terechtkomen.

Puzzelen met de planning

Jeanne werkt samen met haar collega Jessica in de verzorging. 'Jessica doet ook nog de planning en is na werktijd nog druk aan het puzzelen om de planning rond te krijgen zodat het voor ons allemaal werkbaar blijft. Deze week heeft ze bijvoorbeeld al bijna 60 uur gewerkt terwijl ze ook nog een gezin heeft met drie kinderen. Zij verdient gewoon een flinke blijk van waardering', aldus Jeanne die Omroep Gelderland benaderde om haar collega in het zonnetje te zetten. 

En dat gebeurde vandaag. Verslaggever Frank Oosterwegel stond samen met Jeanne collega Jessica op te wachten voordat ze op het werk aan kwam. 

Kijk hier hoe Jessica verrast wordt:Wilt u nou ook iemand opgeven voor dit verwenpakket? Vul dan hier uw gegevens in. 

Gelderland Helpt is een platform van Omroep Gelderland waarbij hulp gevraagd en gegeven wordt. Door middel van radio, tv, internet en social media geeft Gelderland Helpt bekendheid aan de vragen, oproepen of het aanbod van Gelderlanders.

Gelderland Helpt is te vinden op:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: