Nieuws

IKEA in Duiven gaat per direct op slot

Aanzicht van de IKEA-vestiging in Duiven.
De IKEA-vestiging in Duiven sluit met onmiddellijke ingang de deuren. De Zweedse woonwinkel heeft die keuze gemaakt om de gezondheid van zowel het eigen personeel als klanten te kunnen waarborgen zolang het coronavirus zich blijft verspreiden. © Google Maps
DUIVEN - De IKEA-vestiging in Duiven sluit met onmiddellijke ingang de deuren. De Zweedse woonwinkel heeft die keuze gemaakt om de gezondheid van zowel het eigen personeel als klanten te kunnen waarborgen zolang het coronavirus zich blijft verspreiden.
De maatregel geldt in ieder geval tot en met 6 april, de datum waarop opnieuw gekeken wordt naar de situatie in Nederland.
Online aankopen doen bij IKEA blijft mogelijk. Klanten kunnen de bestelde artikelen thuis laten bezorgen of ophalen in de winkel. 

Personeel blijft werken

Het IKEA-personeel blijft werken. De medewerkers worden mogelijk ingezet om de extra drukte bij de webwinkel in goede banen te leiden. 
Behalve de vestiging in Duiven sluiten ook alle andere IKEA-filialen voorlopig de deuren. In totaal is de winkelketen op dertien plekken in Nederland gevestigd. In België en Portugal doet IKEA hetzelfde. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!