Veel buitgemaakt bij inbraak bij juwelier

ARNHEM - Een inbraak bij juwelier Noer in de Koningstraat in Arnhem op maandagnacht 13 januari. De schade is aanzienlijk. Twee mannen graaien dat het een lieve lust is, terwijl een derde op de uitkijk staat.

De inbrekers krijgen het voor elkaar het rolluik te bedienen. Een van hen slaat de ruit van de ingang kapot en de inbrekers gaan naar binnen. Gemaskerd.

Terwijl een derde persoon op de uitkijk staat slaan de anderen binnen vitrines kapot. Ze stoppen twee grote zakken vol met sieraden.

Dan lijkt het erop dat de inbrekers opeens moeten vertrekken. Op een scooter verdwijnen ze in de richting van de Eusebiuskerk. Een van de drie inbrekers is goed te zien, want hij kijkt in een beveiligingscamera.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

De schade voor de juwelier loopt in de duizenden euro’s. De buit bestaat onder meer uit kettingen, ringen en horloges.

Kun je de politie helpen bij deze zaak, waarschuw dan de mensen van de tiplijn op 0800-6070. Je kunt ook Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000. Het zaaknummer is 2020019317. Verder is er een online tipformulier op politie.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Bureau GLD Justitie Politie
Deel dit artikel: