Man steelt stofzuigers en stoomreiniger bij Blokker

HOEVELAKEN - Op 22 januari vond bij warenhuis Blokker in Hoevelaken een bizarre diefstal plaats. Kun jij de politie helpen die zaak op te lossen?

Een man loopt die dag rond 13.00 uur de Blokker aan de Westerdorperstraat in Hoevelaken in. Hij kijkt wat rond. Dan pakt hij twee stofzuigers en loopt zonder die te betalen bij de kassa de deur uit. Maar daar blijft het niet bij.

De man komt even later terug! Opnieuw slaat hij zijn slag. Wederom neemt hij een stofzuiger mee en ook een stoomreiniger.

De man rijdt in een auto weg in de richting van de Stoutenburgerlaan in Hoevelaken.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

Een winkelmedewerkster schrijft nog wel het kenteken van de auto op, maar de wagen blijkt te zijn geëxporteerd - het kenteken staat niet meer in Nederland geregistreerd.

Herken je de verdachte? Aarzel dan niet en bel de tiplijn van de politie op 0800-6070. Je kunt, indien je anoniem wenst te blijven, ook Meld Misdaad Anoniem waarschuwen op 0800-7000. Het zaaknummer bij deze diefstal is 2020043766. Verder heeft de politie op haar website een online tipformulier, dat je hier kunt vinden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: