Bewoner gewond bij woningoverval in Brakel

BRAKEL - Bij een woningoverval in het buitengebied van Brakel is in de nacht van maandag op dinsdag een gewonde gevallen. De bewoner zou met een 'slagwapen' zijn geslagen. Dat meldt de politie.

De drie daders sloegen rond 3.00 uur toe bij het huis aan de Molenkampsweg. De bewoners, een man en twee vrouwen, werden door hen vastgehouden op een slaapkamer.

Bekijk de video. De tekst gaat eronder verder.

Volgens de politie hield een van de overvallers ze in de gaten, terwijl de andere twee het huis doorzochten. De drie gingen er uiteindelijk met een geldbedrag vandoor.

Gevlucht naar buren

De man is bij de overval gewond geraakt. Volgens de politie is hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van het letsel is niets bekend. De andere bewoners bleven ongedeerd en vluchtten na de overval naar buren, waar de politie werd gebeld. Die heeft sporenonderzoek en buurtonderzoek verricht.

De drie overvallers droegen bivakmutsen. Ze zouden er in een auto vandoor zijn gegaan in de richting van de Molensteeg. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Zaltbommel Overval Politie Nieuws
Deel dit artikel: