Nieuws

Enrico Lacruz kan toch niet verder boksen op OKT

De Huissense bokser Enrico Lacruz kan toch niet verder boksen op het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Londen. Vanwege het coronavirus besloot de organisatie zondag het toernooi door te laten gaan zonder publiek, maar maandag werden de wedstrijden alsnog opgeschort. © ANP
HUISSEN - De Huissense bokser Enrico Lacruz kan toch niet verder boksen op het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Londen. Vanwege het coronavirus besloot de organisatie zondag het toernooi door te laten gaan zonder publiek, maar maandag werden de wedstrijden alsnog opgeschort.
'In het licht van de continu veranderende wereldwijde situatie heeft de taskforce boksen (BTF) van het IOC besloten het huidige 'Road to Tokio'-kwalificatietoernooi in Londen op te schorten', meldt de organisatie.
Bokser Lacruz uit Huissen won zondag nog wel de eerste ronde op het OKT. Hij versloeg zijn Israëlische tegenstander Ahmad Shtiwi.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!