Auto crasht na politieachtervolging op N348 bij Gorssel

GORSSEL - Een auto is in de nacht van maandag op dinsdag meerdere keren over de kop gevlogen op de N348 bij Gorssel. Volgens een correspondent ter plaatse was de bestuurder even daarvoor op de vlucht geslagen toen hij in Eefde een stopteken kreeg van de politie.

Agenten gingen rond 1.00 uur achter de vluchtende automobilist aan, maar raakten de wagen ter hoogte van Gorssel kwijt. Niet lang daarna troffen ze de auto compleet verwrongen aan in een weiland naast de weg.

Bekijk hier de beelden:

Zoekactie met heli

De bestuurder en bijrijder stonden naast het autowrak. Beiden zijn aangehouden en vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de correspondent verklaarden de man en de vrouw dat er nog twee inzittenden in de auto zaten en dat die ervandoor waren gegaan.

De politie kamde daarop met een speurhond en warmtecamera's de omgeving uit. Ook werd er een helikopter ingezet. Uiteindelijk is er niemand aangetroffen. Waarom de bestuurder op de vlucht sloeg, is niet bekend. 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Lochem Gorssel Ongeval Verkeer Nieuws
Deel dit artikel: