Nieuws

Oudere vrouw vergeet auto en doet aangifte van diefstal

Een oudere vrouw uit Wijchen kreeg donderdag de schrik van haar leven toen haar auto was gestolen. Tenminste, dat dacht ze. Nadat ze aangifte had gedaan, ging de politie op zoek. De wijkagent vond de auto echter al snel terug. © Henry van Galen
WIJCHEN - Een oudere vrouw uit Wijchen kreeg donderdag de schrik van haar leven toen haar auto was gestolen. Tenminste, dat dacht ze. Nadat ze aangifte had gedaan, ging de politie op zoek. De wijkagent vond de auto echter al snel terug.
De auto bleek iets verderop geparkeerd te staan in het centrum van Wijchen. Omdat in het verleden vaker onterecht aangifte is gedaan van diefstal van een auto, leek het wijkagent Henry van Galen donderdag een goed idee om eerst een rondje te fietsen.
De politieman vond de auto al snel: 'De auto stond nog rustig op de eigenaar te wachten', zegt hij. De vrouw is waarschijnlijk vergeten waar ze haar auto geparkeerd had en dacht daarom dat het voertuig gestolen was. 
'De auto is inmiddels weer terug bij de erg blije eigenaresse', schrijft de wijkagent met een foto van een handgeschreven bedankbriefje erbij.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!