Nieuws

Wat vindt u van de nieuwe recreatieve Veluweborden?

© gemeente Nunspeet
NUNSPEET - De Veluwe wil de meest gastvrije vakantieregio van Nederland zijn. Daar hoort bij dat de gemeente Nunspeet gasten op een welkome manier ontvangen en op een prettige en correcte manier geïnformeerd worden. En ook dat ze bevestigd krijgen dat ze daadwerkelijk op de Veluwe zijn.
Dit laat Nunspeet tot uiting komen met onze recreatieve borden: wegwijzers, informatiepanelen en borden waarmee zij hun bezoekers welkom heten. De samenwerkende partijen in de VeluweAlliantie zagen dat de bestaande borden aandacht verdienen: ze zijn nogal eens versleten, geven incorrecte informatie en zien we een ratjetoe aan stijlen. Niet iets wat past bij de hoge kwaliteit van de natuurbeleving op de Veluwe en ook niet bij de ambitie van de Veluwse samenwerking.

Wat vindt u van de recreatieve ‘proefborden?’

Vanaf 2020 is er op de Veluwe een gemeenschappelijke stijl voor de recreatieve bebording. Deze gaat de gemeente Nunspeet nu in de praktijk uitproberen: geven ze de gasten het goede gevoel en helpen ze ze verder? Ook in de gemeente Nunspeet gaan we de nieuwe Veluweborden plaatsen en uittesten. De borden zijn te vinden op twee locaties: de Ganzenakkers in Vierhouten, hier vindt u een P-Veluwe bord en bij het Transferium is een welkomstbord geplaatst.
De gemeente Nunspeet is benieuwd wat u van de borden vindt. Een reactie kunt u tot uiterlijk 5 april sturen naar toerisme@nunspeet.nl
Foto: Gemeente Nunspeet
Foto: Gemeente Nunspeet