Nieuws

Bizarre beelden vanuit stadhuis Nijkerk, auto rijdt gebouw binnen

Een pick-up truck is vrijdagochtend het stadhuis in Nijkerk binnengereden. Op beelden die vanuit het gebouw zijn gemaakt, is de paniek goed te zien. © Damian Ruitenga / NewsUnited
NIJKERK - Een pick-up truck is vrijdagochtend het stadhuis in Nijkerk binnengereden. Op beelden die vanuit het gebouw zijn gemaakt, is de paniek goed te zien.
Bekijk de beelden. De tekst gaat daaronder verder.
Bizarre beelden vanuit stadhuis Nijkerk, auto rijdt gebouw binnen
Of er opzet in het spel is, is nog niet duidelijk. Hulpdiensten hebben rond 11.00 uur groot alarm geslagen. Er is een GRIP 1-afgekondigd, wat gebeurt bij grotere incidenten waar meerdere hulpdiensten moeten samenwerken.

Automobilist gewond

De automobilist die het gebouw aan de Kolkstraat ingereden is, is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De politie zegt dat er verder geen gewonden zijn.
Een deel van het gemeentehuis is tijdelijk ontruimd geweest. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat het gebouw veilig is voor medewerkers en zij weer terug kunnen, meldt de politie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!