Nieuws

Wat goéééd! Sterren van Chateau Meiland gespot in Hengelo

De sterren van Chateau Meiland waren dinsdagmiddag in Hengelo. De familie Meiland nam alvast een kijkje in hun toekomstige woonplaats. Komend najaar verhuizen ze definitief naar de Achterhoek. © ANP
HENGELO - De sterren van Chateau Meiland waren dinsdagmiddag in Hengelo. De familie Meiland nam alvast een kijkje in hun toekomstige woonplaats. Komend najaar verhuizen ze definitief naar de Achterhoek.
De Meilandjes werden dinsdag gevolgd door een cameraploeg. De beelden van hun bliksembezoek aan Hengelo zijn later dit jaar te zien in hun televisieprogramma op SBS6, zo schrijft Contact Bronckhorst Midden.
De familie kocht recent een woonboerderij met een lap grond in Hengelo. Om ze alvast te laten wennen aan hun nieuwe leefomgeving, maakte Omroep Gelderland eerder deze maand een inburgeringscursus.
Bekijk deze video. De tekst gaat daaronder verder.
Meilandjes, let op! Zo word je een échte Achterhoeker

Gouden Televizier-Ring

In Chateau Meiland wordt de familie, bestaande uit vader Martien, moeder Erica, dochter Maxime en kleindochter Claire, gevolgd terwijl ze een kasteel het Franse dorp Beynac omtoveren tot bed and breakfast. Vorig jaar won het programma de Gouden Televizier-Ring.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!