Man steekt agent in gezicht met schroevendraaier

ARNHEM - Een wijkagent is maandagmiddag in de Kronenburgpassage in Arnhem door een man in het gezicht gestoken met een schroevendraaier. De politie heeft de man aangehouden.

De politie kreeg maandagmiddag een melding van een agressieve klant bij een bank in het winkelcentrum. Een agent die ter plekke kwam wilde hem aanhouden voor bedreiging, toen de man vanuit het niets een schroevendraaier tevoorschijn haalde en de agent in zijn gezicht stak.

De man raakte de agent net onder het oog. 'Gelukkig, maar dit had heel anders af kunnen lopen!', schrijft de wijkagent in een bericht op Facebook. De politie heeft vervolgens een wapenstok en pepperspray gebruikt om de man te bedwingen. In eerste instantie ontsnapte de man alsnog en sprong hij in een vijver. Aan de overkant kon hij worden aangehouden. 

Meerdere aangiften

De agent is voor behandeling van de steekwond naar het ziekenhuis overgebracht. Tegen de man zijn meerdere aangiften gedaan, waaronder die van de agent. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem 112 Politie Nieuws
Deel dit artikel: