Deze markante fontein wordt gratis weggegeven

PUTTEN - De grote fontein op het Fontanusplein in Putten kan binnenkort zomaar bij een Puttenaar in de achtertuin staan. Het waterelement wordt weggegeven door de gemeente vanwege een verbouwing van het dorpsplein.

De gemeente moet van de fontein af, omdat het Fontanusplein en het Kerkplein in het dorpscentrum op de schop gaan. De twee pleinen worden één plein en daarbij hoor ook een nieuw waterelement, aldus de gemeente. 

De fontein bestaat uit een waterbak en een 'vaas' waar het water uitloopt. Alleen dat laatste gedeelte wordt nu weggegeven.

Goede herinneringen

De gemeente is op zoek naar iemand die goede herinneringen heeft aan de fontein en er een mooi plan voor heeft. De kosten om de vaas op te halen komen wel voor rekening van de nieuwe eigenaar.

Inwoners die interesse hebben in het overnemen van de fontein moeten zich vóór dinsdag 10 maart melden via de website van de gemeente Putten. 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Putten Putten Nieuws
Deel dit artikel: