Boer Ronald krijgt 28 liefdesbrieven: 'Het hoeft echt geen Doutzen Kroes te zijn'

TERWOLDE - De 37-jarige melkveehouder Ronald uit Terwolde is zondagavond in Boer zoekt Vrouw verrast met 28 liefdesbrieven. Het waren er te weinig om door te gaan in het populaire programma.

Hoewel Ronald samen met zijn broer een succesvol bedrijf runt met 200 melkkoeien, heeft hij nog weinig geluk gehad in de liefde. Zo vertelde hij eerder dat hij nog nooit een lange relatie heeft gehad.

Ronald was dan ook dolblij toen Yvon Jaspers hem de stapel liefdesbrieven kwam brengen. Samen met een vriendin begon hij ze meteen te lezen.

'Ik ben toch ook niet de mooiste'

'Als je verliefd op iemand bent, hoeft dat echt geen Doutzen Kroes te zijn. Word je daar gelukkig van? Nee. Ik zoek gewoon iemand die leuk is en spontaan en waar ik goed mee kan praten. En al is ze niet de mooiste, dat ben ik toch ook niet', sprak Ronald terwijl hij aan de keukentafel een paar brieven las.

Naar aanleiding van de brieven nam hij in de uitzending al contact op met een van de vrouwen om een afspraakje te maken.

Kijk hier de hele uitzending van Boer zoekt Vrouw terug.

Zie ook: 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Voorst Nieuws
Deel dit artikel: