Nieuws

De stelling: 'Online kopen? Ik kijk alleen naar de prijs'

Dat we tegenwoordig massaal artikelen kopen in webshops buiten de EU is geen geheim. Maar uit onderzoek van de consumentenbond blijkt nu dat er met de kwaliteit van deze producten vaak van alles mis is. Wij zijn dus benieuwd: kijk jij vaak naar de kwaliteit van online artikelen buiten de EU? © Omroep Gelderland
ARNHEM - Dat we tegenwoordig massaal artikelen kopen in webshops buiten de EU is geen geheim. Maar uit onderzoek van de consumentenbond blijkt nu dat er met de kwaliteit van deze producten vaak van alles mis is. Wij zijn dus benieuwd: kijk jij vaak naar de kwaliteit van online artikelen buiten de EU?
AliExpress, Wish en Light in the Box zijn enkele van de webshops waar de kwaliteit van de artikelen behoorlijk te wensen overlaat. De consumentenbond onderzocht onlangs 250 producten. Bij 165 daarvan was er iets mis.
De bond roept nu dan ook op om geen sieraden, cosmetica, kleding, speelgoed of elektrische apparaten te kopen bij webshops van buiten de Europese Unie.
Wij zijn benieuwd: koop jij wel eens wat bij buitenlandse webshops? En trek je je dan wat aan van de kwaliteit of kijk je alleen maar naar de prijs? Laat het ons weten en stem!
Praat mee over de stelling bij Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook, of stuur een mailtje naar destelling@gld.nl.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!