Nieuws

Brandweer in Hattem druk door stormschade

De brandweer in Hattem is zondag druk geweest vanwege meldingen van stormschade. Bij Restaurant Ridderhof in de Ridderstraat bleken diverse dakpannen van het dak te zijn gewaaid. Dit zorgde voor een gevaarlijke situatie en lekkage. De brandweer uit Zwolle bood assistentie met een redvoertuig en daardoor konden de dakpannen weer goed worden neergelegd. © Instagram Brandweer Hattem
HATTEM - De brandweer in Hattem is zondag druk geweest vanwege meldingen van stormschade. Bij Restaurant Ridderhof in de Ridderstraat bleken diverse dakpannen van het dak te zijn gewaaid. Dit zorgde voor een gevaarlijke situatie en lekkage. De brandweer uit Zwolle bood assistentie met een redvoertuig en daardoor konden de dakpannen weer goed worden neergelegd.
Verder werd een boom aan de Van Heemstralaan weggehaald die dreigde om te waaien over de openbare weg. Een tuinpaaltje weerhield het omwaaien, maar uit voorzorg heeft de brandweer de boom verwijderd en de eigenaar in kennis gesteld.
Foto: Instagram Brandweer Hattem
Als dank voor de snelle inzet ontving de uitruk ploeg een bedankje van de Ridderhof. De brandweerlieden lieten zich de koffie met gebak goed smaken.