TERUGKIJKEN | De finale van het NK atletiek in Apeldoorn

APELDOORN - Het Nederlands kampioenschap Indoor Atletiek was ook zondag te volgen bij Omroep Gelderland. Op de laatste dag in Apeldoorn waren nog meerdere nationale titels te verdelen.

Kijk hieronder de uitzending terug.

De uitzending, op app/web en tv, begon om 15.35. De hoogtepunten van eerder op de dag werden op een rijtje gezet en daarna waren live de 400 meter, de 800 meter en de 60 meter horden te zien.

De Gelderse atleten Nadine Visser, Mike Foppen en Daniëlle Spek legden zondag beslag op een gouden medaille. De Arnhemse Visser won de 60 meter horden, de Nijmeegse Foppen won op overtuigende wijze de 3000 meter en Danielle Spek zegevierde in haar eigen stad bij het hinkstapspringen.

Zilver was er voor Julia van Velthoven uit Nijmegen op de 3000 meter.

Zie ook: Goud voor Foppen en Spek op NK Indoor Atletiek

Zaterdag waren er al vier medailles voor Gelderse atleten te bewonderen in Apeldoorn. Anouk Vetter pakte zilver bij het verspringen en brons was er voor Nadine Visser (60 meter), Benthe König (kogelstoten) en Léon Mak (polsstokhoogspringen).

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Apeldoorn Apeldoorn Nieuws
Deel dit artikel: