Nieuws

Man midden in de nacht mishandeld door gemaskerd drietal

Een bewoner van de Van Limburg Striumstraat in Geldermalsen is zondagochtend door drie gemaskerde mannen mishandeld en beroofd. Rond 04.45 uur stapte de man uit zijn auto, toen het drietal aan kwam rennen. Ze pakten hem vast, mishandelden hem en namen een tas van de man mee waarin geld zat. © Omroep Gelderland
GELDERMALSEN - Een bewoner van de Van Limburg Striumstraat in Geldermalsen is zondagochtend door drie gemaskerde mannen mishandeld en beroofd. Rond 04.45 uur stapte de man uit zijn auto, toen het drietal aan kwam rennen. Ze pakten hem vast, mishandelden hem en namen een tas van de man mee waarin geld zat.
De drie verdachten zijn mannen met een slank postuur. Twee van hen zijn ongeveer 1 meter 70 lang, een derde verdachte was ongeveer 1 meter 80. De drie hadden donkere kleding aan en droegen een bivakmuts. Ze vertrokken na de beroving in de richting van de John F. Kennedylaan. 
Zondag houden agenten een buurtonderzoek in de omgeving.
Wie beelden beschikbaar heeft van beveiligingscamera's wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!