Nieuws

Lichaam overledene zorginstelling Wageningen vrijgegeven

Het lichaam van de overleden 27-jarige man uit Wageningen is vrijgegeven. Dat laat zijn vader weten aan Omroep Gelderland. De Wageninger kwam woensdagavond om het leven bij een incident op een zorginstelling aan de Morel. © Omroep Gelderland
WAGENINGEN - Het lichaam van de overleden 27-jarige man uit Wageningen is vrijgegeven. Dat laat zijn vader weten aan Omroep Gelderland. De Wageninger kwam woensdagavond om het leven bij een incident op een zorginstelling aan de Morel.
De vader zegt verder erg boos te zijn over de gang van zaken in de instelling. Ook is hij geschrokken over de toestand van het lichaam van zijn zoon.
De man uit Wageningen kwam om het leven tijdens de aanhouding. Er is nog geprobeerd hem te reanimeren, maar dat mocht niet baten. Hoe de man exact is omgekomen, blijft nog onduidelijk. Dat onderzoek loopt nog.
Ook zijn de medewerkers gehoord over hun mogelijke rol bij de dood van de 27-jarige bewoner. Daarnaast wordt onderzoek gedaan naar het handelen van de politie rondom de aanhouding van de bewoner.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!